Onsdag 15/9-2010

Kommentarer
lovisa

sv: ABSOLUT! den enda som inte skämt ut sig än tkr jag är maskinen. sen att han är biffig har väl lite med saken att göra,) haha

2010-09-16 » 08:49:55 BLOGG: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten

SV: visst är den? :D

2010-09-16 » 14:20:12 BLOGG: http://sofija.blogg.se/
Sara ~ Candis

SV. Tänkte precis som dig! Tillochmed min sambo blev sjukligt förbannad när han läste detta och gick in och skrev till henne, för hon skriver ju i princip att vi inte ens kommer kunna ta hand om våra egna barn sen utan kommer ge dom farliga leksaker. Det är fan sjukligt och enormt oansvarigt och ouppfostrat att skriva så!

2010-09-19 » 00:17:40 BLOGG: http://candis.se
Sara ~ Candis

SV 2: Det svåra blir att hålla honom just lugn. Det är nog många som inte riktigt vet HUR pass aktiv och sprallig Zamme är. Det kommer bli jobbigt, men det kommer gå vägen.

Diskbråck är ju själva disken emellan ryggkotorna som spricker, går sönder, och en geleaktig vätska sipprar ut ifrån den disken och det gör så man ibland tappar rörelseförmågan helt, eller som i Zammes fall så blev han svajjig i bakdelen. Den vill inte riktigt hänga med. Signalerna går inte fram.

Han måste vara så stilla som möjligt, inte springa, inte gå för mycket mm mm mm för att det ska kunna läka, det tar tid. Men oftast blir de helt återställda och det kan hända igen, eller så händer det aldrig igen. Det är olika. Men vi får ta dagarna som de kommer och hoppas på det bästa.

2010-09-19 » 00:21:48 BLOGG: http://candis.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0