BH - storlekar?!

Kommentarer
Natasha

Hej! Hur har din dag varit? Var gärna med och tävla om "veckans blogg" på min sida =) Kram!

2010-03-22 » 23:11:28 BLOGG: http://ndiamond.blogg.se/
Linna

hej sötis. alltså jag tycker att det där ser skitbra ut! men jag är minst lika kass på detta med BHS. har dock lärt mig att det är OLIKA från Bh till Bh märke till märke. jag kan tex ha vissa från HM men skulle ja köpa de storlekarna på Cubus är de för stora. oftast har jag 70C eller 70 D .. sen kan jag ibland köpa en billig för att den är snygg liksom haha o sen heeelt fel storlek.

har du inte nån bra affär du kan fråga? man ska inte få in mer än ett finger i omkretsen när du har den på dig i allafall. får du in mer är den för stor. vet du omkretsen kanske det ä r lättare att fixa med kuporna?



vad gäller operation har väl alla varit där :) men jag anser att det bara är bröst .. just nu. det fanns tider jag ville se ut som pam anderson. tycker du ser ut att ha fina tuttor om det är nån tröst trillar alltid ett av mina ut med, eller ligger i en för stor kupa samt att de börjat hänga lite... haha :D PUSS

2010-03-23 » 08:32:04 BLOGG: http://fairydiary.blogg.se/
Carita

Du får gå till en sån där proffsaffär, då får man nog rätt hjälp :) Jag tror jag har fel storlek oxå. haha. Tycker 85c är för liten i kupa, och d är för stort. Mellanting? :) 80 är för liten och 90 för stort :P Sicka bekymmer man får lida av när man är tjej ;)

2010-03-23 » 13:36:37 BLOGG: http://blacklion.blogg.se/
jess

vaddå blekfet???ser inget fett!!

Jag är rätt säker på att jag har fel strl jag med...har rätt ofta för små så en bröstvårtan lite smått tittar fram..Men ändå känns det ju bekvämt och inte så att jag på nåt vis tänker på bh'n...å har inte så mkt till bröst att dom får för sig att ramla ut heller..så just därför har jag nog aldrig brytt mig om att ta reda på rätt strl;) Kan vara bra att gå till en riktig affär för bh's och be dem plocka fram rätt strl,dom ska ju vara proffs.Tyvärr kostar väl bh's mer i sådana butiker men du kan ju prova och säga att du ska fundera;) Men jag tycker personligen det skiljer mellan olika bh's och märken också när det gäller strl. Svårt det där!



Gällande naglarna,coola:)Passar fortfarande bra till alla ringar du fick:)kramar

2010-03-23 » 17:39:18

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0