Tisdag 20/4-2010

Kommentarer
Johanna

Hej hej =)



Haha jag blev lika förvirrad som dig nu när jag fick din kommentar och tänkte va?! Jag har aldrig varit inne på din blogg och kommenterat eller läst din blogg.. Hmm... Men jag tror att Tosse som lånade min dator igår har varit inna o kommenterar och inte tänkt på att mitt namn och min bloggadress automatiskt sparas om man inte tar bort det =D Så det är nog förklaringen.. Tack för kommentaren om min blogg och jättekul om du kikar in igen! =D Jag säger detsamma, superfin blogg! Så jag kommer fortsätta kika :D



2010-04-21 » 08:43:26 BLOGG: http://endelavmigochmittliv.blogg.se/
Linna

vackrast ^^ du är för söt. å yeees snart ses vi. är så himlans glaaad! ^^ love

2010-04-21 » 10:38:09 BLOGG: http://fairydiary.blogg.se/
Lovisa

Haha, fnissar här för mig själv.. Du är så rolig x) Och klart du är snygg i lermask ;) Härligt att biljetterna är betalda och klara, yaay, då finns ingen återvändo ;)

Keso kan ju vara lite läbbigt om man äter det enbart, men blandar du typ 2 matskedar i en tallrik youghurt så blir den mera matig och mättande (så man kan utesluta mackan till..) och det gryniga känner man inte av då tycker jag :) Men jag skulle inte rekommendera löksmaken till i youghurten, hoho xD Men dom är säkert goda att ha till mat å så, det har ja inte provat??

Du funderade hur man fick med bara låten på sin sida och inte hela videon, och det får du genom att bara ändra storleken i HTML koden innan du laddar upp den. Det är jättelätt! Men jag kan ju snart visa dig IRL ;) man ändrar både lite på längden och bredden.

Puss!

2010-04-21 » 11:28:28 BLOGG: http://lovelylovan.blogg.se/
Trixie

Haha söte i masken ;)



Har du beställt en iPhone eller vad är det? :)

Hm jag tror inte att jag passar som 'säljare' så hehe ;) Du passar däremot väldigt bra :)

2010-04-21 » 21:40:03 BLOGG: http://triix.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0