Söndag 6/6-2010

Kommentarer
jess

vad härligt med soligt väder:)Har varit lite halvsoligt här idag bara och blåser fortfarande kyliga vindar tyvärr..Så om ni hade det varmare får du njuta lite åt mig med;)



Som jag skrivit förut innebär inte mitt kontorsjobb några regelbundna raster. Lunch brukar jag ju såklart ta men mkt mer hinns sällan med..men beror väl säkert på vad man har för jobb också.



Hoppas du kommer på nån god mat,grillat är ju mums:)Det har vi tänkt äta:)Puss å kram

2010-06-06 » 16:09:32
Mimmi

Haha, ja akta så att niklas inte kommer smygandes och kikar på dig när du ligger och solar .. :P

2010-06-06 » 19:55:11 BLOGG: http://www.mimmigren.se
Trixie

Nej vem vill stå o laga mat när det är fint väder ;) Hehe. Kul du gilla filmen :D Har du sett Twilight filmerna? Kram

2010-06-06 » 21:55:40 BLOGG: http://triix.blogg.se/
Lovisa

Härligt att skattepengarna trillar in snart! Det hade jag ju nästan glömt,jag får ju faktiskt också en slant i år ;) Och du, det där med heltidsjobb och instängd hela dagen.. Då ska du veta hur vi har det på sjukan ;) Där är vi totalt isolerade i bunkern, jobbar 8-9 timmar i sträck med 30(!) minuters matrast. Visst, vi har "rätt" till en snabb fika också, men vem hinner det? Så det där är vardagsmat för mig, men man vänjer sig snabbare än man tror, OCH... Man uppskattar all ledig tid GRYMT mycket!!! :D Vore dock schysst med ett jobb där man kunde gå ut på lunchen och i alla fall äta i solen.. Men till stan hinner man inte och utanför finns bara asfalt och parkering.. Det är verkligen nackdelen med det här jobbet!!!

Puss på dig

2010-06-06 » 22:04:49 BLOGG: http://lovelylovan.blogg.se/
linna

på mitt förra jobb hade jag bara en halvtimmes lunch o inget mer. tror man ska vara byggarbetare för att ha de där lyxotiderna du skrev om, eller på lager för så hade vi på farmek. men å andra sidan fick man inte gå ut då på grund av baktieririsk :P ( jo om man bytte kläder men vem hinner ränna till omkl.rum för att vara ute i fem minuter? )



dock här har jag det soft. kan sola lite osm jag vill med det är ju för att ja gbestämmer ;)

2010-06-07 » 10:52:02 BLOGG: http://fairydiary.blogg.se/
pim

hitta ett kontorsjobb på kommunen så får du tre pauser.. eller jag hade det iaf..sen var väl alla inte riktigt lovliga alltid men vi tog dem ändå :P kommunen är soft..

2010-06-07 » 20:33:53 BLOGG: http://hvpim.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0