When you find me ♥

Kommentarer
MissCM

sv: nej men tack så jätte jätte mycket! :D ja, du har helt rätt! jag lånar bilderna från olika hemsidor och så gör jag om dom själv. jag använder en hemsida som heter pixlr.com :) när man väl lärt sig hur den sidan funkar så är det verkligen bra!



hahaha.. fan vad härlig du äär! :D haha. har lagt till dig med ;D så jag antar att du gillar skor också? :P

2010-08-31 » 01:53:10 BLOGG: http://misscm.blogg.se/
MissCM

sv: haha nejdå! när du går in på den hemsidan så finns det flaggor, det är bara att välja sveriges så står allt på svenska sen ;p



haha.. jadu! bra fråga! jag brukar köra på sådana där kuddar som finns att köpa i olika butiker, brukar bli skönare för fötterna då när man ska ha klackarna på sig en längre stund :)

2010-08-31 » 03:03:48 BLOGG: http://misscm.blogg.se/
linna

ja det är sant. som det är innan har jag väl ätit fem mål om dagen innan med men kanske får börja med åtta eller nåt haha xD

jag har vart sååå stressad med så tror att mkt försvinner i o med det. längtar till helgen så jag kan slappa igen. det är för mkt nu alltså. Tur att jag inte pluggar. hade gått in i väggen då!



hihi jag har ju Herr Pojkvän som är riktigt duktig på detta med vad man ska äta så jag får be honom, men tack för tipset :D

Hoppas att du har det fiiint! ska sätta över de där pengarena så fort jag kommer ihåg nu framöver :) kraam!

2010-08-31 » 08:08:39 BLOGG: http://fairydiary.blogg.se/
Carita

Jag hoppas mina converse kommer snart med ;) Fint med ett par skor till vintern, hade såna innan :) men slet sönder dom..



Jag går inte på nån diet direkt, undviker typ kolhydrater för det mesta, pga att jag inte tycker det är så jättegott. Äter bara som vanligt typ, små måltider och tar aldrig om en portion. Äter regelbundet. Äter faktiskt rätt nyttigt :) Visst käkar jag chips och sånt ibland men bara en gång i veckan! SÅ jag fattar inte varför det inte släpper?! Nåt fel är det.. hehe, får kanske se om jag vågar be om hjälp :P Frustrerande liksom..

2010-08-31 » 08:09:48 BLOGG: http://blacklion.blogg.se/
lovisa

sv: ment ack vad glad jag blir!:) jaså det lät inte kul, är du frisk nudÅ?:)

btw är det dina naglar i headerN?:D

2010-08-31 » 10:35:23 BLOGG: http://lavitadilovisa.blogg.se/
lovisa

sv: ja det är bra att du vilar om dui nte är frisk!:)

jaså, ja de var riktigt fina ,hur mkt kostade det?:)

2010-08-31 » 15:32:50 BLOGG: http://lavitadilovisa.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0