Måndag 17/1 - 2011

Kommentarer
Trixie

Man blir inte fet av gainer... Det är för snabb återhämtning och muskeltillväxt. Dessutom är det vitargo i den vi har så det är ingen fara. Jag kan inte se du gått upp?



Kanske kan Endoburn vara nåt? Sätter igång förbränningen och är särskilt verksamt på de svåra ställena, alltså bukfettet :) Tar 1 kapsel 45 min innan träning :)

2011-01-18 » 16:35:49 BLOGG: http://triix.blogg.se/
lovisa

sv: haha eller hur ;) det är dessa läppstift och glans jag hade; http://lavitadilovisa.blogg.se/2010/november/new-in-1.html#comment

2011-01-18 » 20:32:54 BLOGG: http://lavitadilovisa.blogg.se/
jess

vad trist att du får så lite timmar:( hoppas verkligen att du snart ska hitta nytt jobb med mer timmar så du slipper grubbla över vilken lön du får varje månad! Kan du tänka dig jobba i typ mataffär? tänkte att de ofta brukar kunna erbjuda större tjänster och mer timmar eftersom de har generösare öppettider och sen behöver de ju ofta mer personal än mindre butiker. Kanske inte är drömjobbet men har man bra arbetskompisar så gör det ju mkt, har ju en polare som jobbar i matbutik och trivs bra med det.

Grattis till din pappa:) man vill ju alltid kunna ge mer än man kanske har möjlighet till. Men du kanske kan hitta på något med honom som t.ex. gå ut och äta och gå på bio eller något liknande. Kanske bowla om han gillar det? Lite far och dotter tid och samtidigt en present som inte behöver bli superdyr. Hoppas du kommer på något! Kram på dig!

2011-01-18 » 20:41:06
Linna

lter trist med jobbet :/ blööö.



jag skulle nog göra ett fotoalbum med massa minnen av bilder på oss i presnet för ett sånt tillfälle.



tycker med att det känns jobbigt o läskigt att de blir äldre för jag vill alltid ha kvar dom liksom. kmmer dö när nån av mina dör... hoppas jorden går under innan dess. självisk

2011-01-19 » 11:55:07 BLOGG: http://fairydiary.blogg.se/
Lovisa

Älskar nya låten med J-lo som du la upp :D Fick mig genast att tänka på härlig sommar ;)

Grattis till pappsen som fyllt 60! Herregud, det är väl inte någon ålder ;) Haha, farbror.. Du är rolig du x) Anders pappa är 71 år och han springer fortfarande sthlms maraton varje år ;)

Ålder är bara en siffra, sen är det klart att man blir trött och slut om man har ett sjukt hjärta och en lunga =/ Det är tanken bakom presenten som är det viktigaste, så ta med honom på en far-dotter date ute med middag och bio eller nåt :) Sånt brukar uppskattas!!

2011-01-25 » 22:47:38 BLOGG: http://lovelylovan.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0