Torsdag 14/4- 2011

Kommentarer
jess

otäckt med rånet:/ får hoppas du slipper vara med om något sådant! oftast skadar dom ju inte personalen om dom får de dom vill ha men man vet ju inte vad det är för drogad typ som kommer in:( Låter skoj med utbildning också:) Alltid kul med lite nytt:) Blir lite ledsen av den där bilden och vad du påstår att du ser...nog för att det kanske är lite ironiskt men blir lite oroad ibland för att det blir lite för mkt i huvudet med vikt,träning och mat...för mkt är aldrig bra och tyvärr kan man ju bli beroende av det hela. Men jag hoppas du tar det hela med en nypa salt och inte stirrar dig blind på siffror på vågen utan är rädd om dig! Ha en fin helg gumman!Kram!

2011-04-16 » 18:16:07
Lovisa

Men gud vad obehagligt med rånet :( Usch!! Hoppas verkligen att det inte händer din butik och när DU jobbar... Finns mycket galningar där ute. Du måste ju lägga upp adressen till den andra bloggen också så vi får följa och inspireras ;)

Tack förresten om kommentaren om balkongen :) Du får komma och mysa någon gång sen där ute med en drink ;) Tyvärr får man inte ha blomlådor på utsidan när man bor i hyreshus.. De tro väl att de ska trilla ner och slå ihjäl någon kanske ;) Men jag tycker det är rätt fint at ha dom inåt ändå så man ser dom tjusiga blommorna ordentligt :) Puss

2011-04-17 » 19:49:18 BLOGG: http://lovelylovan.blogg.se/
Trixie

Haha men Jessica, sådär ser du ju inte ut ;) Du e så rolig. Kramar.



Hörde med om rånet, obehagligt!

2011-04-18 » 18:13:27 BLOGG: http://triix.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0