Kan jag, kan du!

Kommentarer
Johanna

Toppen med träningstips :)

2010-10-15 » 07:16:10 BLOGG: http://jlunde.blogg.se/
lovisa

sv: ja det var matte som hittade dom:P

jo vaden känns bättre, men ska inte röra på mig idag, ska se till att kurera den helt :P vad ska du göra idag?:)

2010-10-15 » 08:32:19 BLOGG: http://lavitadilovisa.blogg.se/
FIONA - ja, som hon i shrek

mamma är irländsk. :) hon jobbade som au pair hos pappas kompis familj, så de var så de träffades ;)

2010-10-15 » 10:04:17 BLOGG: http://lovefiona.blogg.se/
Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten

Den där boken borde man kanske köpa :) verkar superbra

2010-10-15 » 11:42:44 BLOGG: http://sofija.blogg.se/
Trixie

ja du kom ju på jättebra grejer till tina, du bara fråga om storlek o va hon gilla :D hehe. bra fantasi, de är mer än jag har ;P



den 5 dec kanske du är PÅ med tjejkväll? jag föröker styra upp och tina kunde då (hon är ju alltid fast i hässleholm annars) ;)

2010-10-15 » 12:41:23 BLOGG: http://triix.blogg.se/
Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten

SV: ringen kostar 375 kronor..

2010-10-16 » 10:56:45 BLOGG: http://sofija.blogg.se/
MADDES

Den där skulle jag också vilja kolla i :)

2010-10-16 » 20:50:30 BLOGG: http://maddisenj.blogg.se/
Lovisa

Hej sockertopp!! Ledsen att jag inte kommenterat på ett tag, men har bara vart död med bröd efter jobbet... Men jag LÄSER i alla fall!! Älskar att läsa bloggar innan jag ska sova :) Och din är ju värsta inspirerande med all träning och sånt, du är så duktig :) Tråkigt att du känt att du kört fast lite emellanåt, men så blir det ju lätt.. Man får se till att hålla träningen ROLIG och varierad, för då ledsnar man inte lika lätt. Men är svårt ibland i vardagen när man är trött efter jobb osv osv.. Men tycker visst det syns jättebra resultat på dig!!! Tror det kanske är svårt att se det själv, man ser ju sin kropp varje dag och då är det kanske inte lika lätt att upptäcka skillnaden?

Vad kostar det egentligen att gå sådär med en PT som du gjort, eller vad det kallas?? Betalar man typ för en gång eller för flera tillfällen? Måste ju vara väldigt bra iaf, men man har ju hört att det är svindyrt..

Och tack för awarden som du vidarebefodrade åt mig förut ;) Är lite dålig på att göra såna där grejer x) Men får kanske tummen ur någon dag ;)



Sv: Ja att ha telefontid på jobbet vore mycket bättre, eller i alla fall att dom typ inte får ringa föra kl 11 eller nåt.. Det har varit på tal så, men vet inte om det funkar hos oss då vi är en akutvårdsavdelning och vissa stannar ju bara några timmar typ.. Och då behöver kanske anhöriga veta vad som händer. Men är inte kul när dom börjar ringa typ vid 7 och man inte känner patienterna :( Men jag brukar faktiskt säga som det är till dom.. Att tyvärr har jag inte hunnit träffa patienten än för vi har morgonarbete nu och du får gärna ringa efter ronden när jag vet mer. Dom flesta accepterar det men inte alla, endel kan bli skitsura alltså.. Men dom är väl oroliga osv......



Nja, du undrar om vi har höga hyror där i vårt område och de flesta lägenheter som ligger där är insatslägenheter. Men vårat hus är en privat hyresvärd, så ja hyrorna ligger lite högre än vad det gör med Gavlegårdarna. Vår hyra ligger på 5000, men sen med garage och allt som tillkommer blir det ca 6000:- men det blir ju inte så farligt när man delar på två :) Så det funkar!!

Japp, vi har en jättefin innegård också där vi har balkongen. Där står det massa grillar och sånt som alla får låna så är nog super på sommaren :) Ska fota sen men har inte hunnit än. Och lyan ska ni alla få se när vi bara fått soffan först, den vill ju aldrig komma :(



Puss gumman!!

2010-10-17 » 10:12:02 BLOGG: http://lovelylovan.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0